Chindia nu a primit 4 goluri în niciun meci din acest campionat. S-a întâmplat ieri…

Târgoviștenii au început meciul cu FC Argeș în dezavantaj, Raul Costin înscriind încă din munutul 1. Chindia a încercat să restabilească egalitatea dar argeșenii nu au cedat, tot ei fiind cei care au înscris prin Stan în minutul 40.

O repriză secundă cu 3 penalty-uri!

După pauză, Cherchez transformă un penalty și reduce din diferența de pe tabelă, 1-2. Chindia turează motoarele dar elanul le e tăiat când Buhăescu înscrie tot din penalty în minutul 61, după ce colegul său Tofan e faultat de Vătavu, în opinia arbitrului. Cei 4000 mii de spectatori protestează, nefiind mulțumiți de ceea ce văd în teren iar ai noștri nu renunță, atacând în continuare, până când vine și reușita aceluiași Cherchez, care înscrie un gol frumos în minutul 70, fiind „servit” de Liviu Mihai, e 2-3! Publicul exultă și speră la o egalare, fapt ce ar păstra diferența de 9 puncte între cele două formații și șanse tot mai mari pentru barajul de promovare al Chindiei. Penalty inventat pentru FC Argeș în minutul 76 și Năstăsie înscrie pentru 2-4, scor pe care îl întâlnim și la finalul partidei. Cu câtă lejeritate a acordat penalty pentru Argeș, cu atâta nesimțire a refuzat centralul un penalty pentru Chindia pe finalul meciului…


Chindia – FC Argeș 2-4 (0-2)

Târgoviștenii se află la al doilea eșec consecutiv, pierzând astfel orice șansă la o promovare directă în Liga 1…Ieri au avut șansa de reală consolidare a poziției cu numărul 3, cea care asigură locul la barajul de promovare. În urma înfrângerii de ieri, cele eventuale 12 puncte pe care le-ar fi avut Chindia în fața celor de la FC Argeș, s-au înjumătățit…doar 6 puncte îi mai despart pe urmașii lui Dobrin de locul Chindiei. Rămâne de văzut ce își dorește Chindia cu adevărat în acest campionat, sau ce doresc cei care finanțează această echipă a noastră, a orașului.

Componența formațiilor:

Chindia: Meilă (46 Aioani) / Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu / Nisipeanu (46 Neguț), Rogoveanu, L. Mihai, C. Stoica (71 Licu) / Cherchez, Florea. Antrenor: Nicu Croitoru. FC Argeș: O. Popescu / Oancea (90+2 Barbu), Cotigă, Vișa, Șerbănică / C. Stan, I. Șerban (74 Panait, R. Costin, Năstăsie / Tofan, Buhăescu (88 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

Hai Chindia! Încă mai sunt șanse!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic