Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Bronz natural, piele sănătoasă la BRONZAGE. Un nou studio s-a deschis la Târgoviște! – GALERIE FOTO

Un nou studio de bronzare, cu dotare ultra modernă, s-a deschis la Târgoviște, la parterul blocurilor din zona Centrului Vechi (strada Revoluției, bloc C10, vizavi de fântâna arteziană).  Cu ajutorul personalului amabil și foarte bine instruit și bazându-se pe tehnologie de ultimă oră într-o atmosferă relaxantă, studioul Bronzage oferă clienților garanția unui bronz cu aspect natural, cu efecte esențiale bio-pozitive asupra pielii.

O piele bronzată și sănătoasă  este dorința oricărei femei moderne. De aceea, studioul Bronzage a pus accent pe pregătirea personalului, care oferă consiliere în alegerea aparatului, programul și produselor adecvate diferitelor tipuri de piele. Studioul Bronzage dispune de trei aparate: MegaSun P9- by Porche Design, MegaSun 7900 Alpha Deluxe și MegaSun Tower Optima, unice pe piața studiourilor de bronzare din județ.

Solariile disponibile la BRONZAGE sunt considerate unele dintre cele mai performante din lume, motiv pentru care au primit certificat de garantare al calității în Europa. Este vorba despre aparate MegaSun. Designul inovativ și ușurința de utilizare, combinate cu tehnologie de ultima generație în materie de bronzare, fac din brandul MegaSun o alegere potrivita pentru multe studiouri de bronzare din lume. Protecția oferită pielii prin procesul de filtrare a radiațiilor, sistemele de aer condiționat și ventilație, posibilitatea de reglaj al intensității bronzării la nivelul feței și al umerilor, ambianța creată de sistemul stereo reprezintă mixtul de succes al acestor aparate. În plus, MegaSun este prima companie care a prezentat un studiu academic referitor la modul de bronzare în funcție de tipul pielii, fiind primul producător care a primit de la Asociația Germană de Sănătate certificatul “Sănătate Garantata” pentru sistemul de bronzare.

 La Bronzage, pe lângă un bronz perfect, puteți obține și efectele esențiale bio-pozitive ale “hormonul soarelui”, Vitamina D.

PROGRAMUL STUDIOULUI BRONZAGE

Luni – Vineri 09:00-21:00
Sâmbăta – Duminică 10:00-20:00

Pentru programări: 0771 737 688

 

 

MegaSun P9- by Porche Design
Proiectarea solarului merge pe urmele iconicului Porsche 911, cu o  tehnologie impresionantă și design uluitor în simbioză perfectă.  MegaSun P9 combină un design unic cu performanțe tehnice deosebite stabilind noi standarde pentru aparatele de bronzat. 

 

MegaSun 7900 Alpha Deluxe
Cu un design sportiv și modern,  solariul MegaSun 7900 Alpha Deluxe captivează prin designul său  prețios, care se potrivește perfect reflexiilor de lumină ale colorMotion..Afișajul pre-selectat, aflat pe partea exterioară a aparatului , oferă posibilitatea alegerii unei setări individuale înainte de fiecare sesiune de bronzare.
Inteligentul sistem de bronzare intelliSun este perfect adaptat cerințelor și asteptărilor ridicate ale clienților. Cele șase tuburi p2,  oferă EXTRA UVB, iar 40 boostere de rubine de collagen oferă o creștere a hidratării, precum și revitalizarea, relaxarea și detoxifierea pielii.

 

MegaSun Tower Optima
Pentru prima dată Boosterele cu rubine de colagen sunt utilizate într-un solar vertical – MegaSun Tower Optima. 100 LED-uri puternice în zona superioară a corpului furnizează pielii bine cunoscutele beneficii a colagenului și o porțiune suplimentară de hidratare.  Opțional, clientul poate folosi vibraNano și alege dintre trei programe diferite de antrenament: Relaxare, wellness și de fitness. Cantitatea maximă de oxigen furnizată în timpul tratamentului asigură o bronzare perfectă.

 

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media