AXEM 4.0 – kitul care te ajută să supraviețuiești în sălbăticie!

Distribuie:

Natura este locul în care oamenii au parte de provocări maxime. De cele mai multe ori, atunci când mergem într-o drumeție pe munte, încercăm să avem asupra noastră cât mai multe obiecte ce ne pot fi de ajutor. Dar, capacitatea noastră de transport este limitată. Nu putem să cărăm un topor, un set de chei, un cuțit, deschizătoare de sticle și alte astfel de obiecte prețioase pentru situațiile în care am rămâne izolați. Sau putem, oare?

Toate acestea și multe altele se regăsesc într-un singur kit de supraviețuire, AXEM 4.0. O cutie uimitoare, care nu ocupă spațiu, poate fi atașată unui rucsac și te poate ajuta să tai lemne, să prinzi pești și chiar să-ți razi barba de câteva zile. Ce îți poți dori mai mult decât să îi explorezi utilitatea într-o aventură extremă?

Kitul de supraviețuire la purtător, simplu și ușor, pentru o aventură de neuitat în natură!

Pentru cei care își doresc să se deplaseze în munți în cea mai mare siguranță, acest kit este răspunsul la întrebarea “Pot să supraviețuiesc în sălbăticie?”. Dimensiunile acestui accesoriu de supraviețuire îi permit să fie catalogat drept un instrument multifuncțional de buzunar. Privindu-l în forma desfășurată, o să observi că este un produs care poate fi purtat la fel de simplu în rucsac, cât și în torpedo-ul mașinii atunci când mergi la vânătoare sau la pescuit. Iar dacă ești un practicant de airsoft, acesta este accesoriul ideal pentru orice câmp de luptă. Mai ales că îl poți achiziționa în România în exclusivitate de pe Airsoft.ro. Setul de supraviețuire conține un topor, un set cu chei în forme variate, un tăietor de frânghie, un vârf de suliță tip harpon, desfăcător de conserve, deschizător de sticle și multe astfel de opțiuni, atât de necesare atunci când ești în sălbăticie.

Acest kit de supraviețuire este un instrument stilizat, care are o greutate de numai 110 grame! Este confecționat din oțel inoxidabil de calitate superioară, cu o lungime de 10, 3 centimetri, o lățime de 7, 5 cm și o grosime de numai 2, 5 mm. Imaginează-ți cât spațiu poți economisi în rucsacul tău de drumeții montane sau atunci când mergi la vânătoare ori pescuit! Pur și simplu ai la dispoziția ta un instrument cu multiple funcții, dar care îți oferă spațiu de depozitare pentru alte obiecte (de îmbrăcăminte, de exemplu), dar și lejeritate în mișcare datorită greutății lui reduse.  Așa că de acum înainte, când te pregătești pentru o aventură montană, primul lucru cu care îți vei echipa rucsacul o să fie acest kit de supraviețuire, cu multiple funcționalități. Ceea ce va însemna că o să fii mult mai relaxat atunci când vei merge în sălbăticie!

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro