Apel al supraviețuitorilor Colectiv: “Noi am supravieţuit şi avem o rugăminte! Pe 11 decembrie mergeți la vot” VIDEO

“Știu că te doare de cum a ajuns țara asta, de corupție, de birocrație, de nepotisme. Dacă vrei drepturi egale și legi care să te protejeze mergi pe 11 decembrie la vot!!! #merglavot #impreunarezistam #coruptiaucide este mesajul supravieţuitorilor Colectiv, într-o postare video emoţionantă. 

Personajul principal este Tedy Ursulean, tânăra care a devenit un simbol al Colectiv  şi care în urma rănilor grave şi-a pierdut toate  degetele de la mâna stângă. “Chiar dacă situația prin care am trecut m-a lăsat cu o singură mână, o voi folosi pentru a vota, mergeți la vot!” a transmis  Tedy Ursuleanu.

Focul din Colectiv i-a  ars tinerei aproape jumătate de corp. Cel mai rău i-a ars mâinile. Medicii au fost nevoiţi să-i înlăture tot ţesutul adipos şi să cureţe chiar şi din muşchi. Cu mâinile acestea firave, subţiri, Teddy are de gând să nu se lase şi să le reînveţe să facă tot ce puteau înainte. Ele au fost cele care au salvat-o. Cu palmele şi-a acoperit faţa când a venit flacăra. Teddy a acceptat propunerea fotografului Alex Csiki, care a vrut să arate lumii realitatea. Dincolo de faptul că a trezit o ţară şi a dat jos un Guvern, Colectiv a mutilat oameni. Pe viaţă! Iar asta nu trebuie să se mai întâmple niciodată.

FOTO - Alex Csiki

Un alt protest video este al artistului Cristian Cazacu – NU (nu vom mai muri)! Vom trăi şi vom schimba! : “Acesta este strigătul meu către toți oamenii de bine, pe 1 Decembrie, pe 2 Decembrie, pe 11 Decembrie și în fiecare zi”. 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro