Andrei Plumb despre o eventuală candidatură: “Sunt și voi fi loial principiului sondajelor de opinie”

Vicepreședintele BPJ al PSD Dâmbovița, Andrei Plumb, a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă mecanismul după care se vor stabili candidații pentru alegerile de anul viitor. Plumb a declarat că sondajele de opinie vor fi, în continuare, principalul indicator.

Am avut o serie de discuții cu colegii, atât din Biroul Permanent Județean cât și cu cei din Comitetul Executiv Județean și suntem cu toții de acord că prioritățile noastre sunt în ordinea următoare: dezvoltarea comunităților locale ca și obiective investiționale, iar pentru acest lucru trebuie să identificăm împreună soluțiile, mecanismele care sunt extrem de transparente pe care le putem accesa, și, în cel mai scurt timp, reintrarea în teren și aici mă refer la întâlnirile cu cetățenii.

Au existat o serie întregă de speculații în ceea ce privește candidatura mea la o funcție publică și vreau să fac următoarele precizări. În momentul de față ne pregătim pentru alegerile prezidențiale și așteptăm cu mare interes Congresul de desemnare și de validare al candidatului pe care îl vom susține, și ulterior, după cum bine știți, am fost, sunt și voi fi loial principiului sondajelor de opinie. Eu cred că indiferent de numele colegei sau colegului nostru care intră într-o competiție mai ales pe vot direct, pe mandat uninominal, trebuie să luăm în calcul, și așa cred că este corect și firesc așa cum se practică în PSD de foarte mulți ani, sondajul de opinie.

Să vă spun acum că intenționez să ocup o funcție în administrația județeană, mi-e greu….Știți că au fost discuții și speculații și în perioada 2012-2014, dar nu cred că m-ați auzit vreodată exprimându-mă public că doresc să candidez pentru funcția x. 

Nu am astăzi în vedere să-mi pregătesc candidatura pentru nicio funcție în administrația județeană, dar sunt foarte determinat să-mi petrec cât mai mult timp în teren. Deja sunt în lucru cu trei proiecte pe care urmează să le propun în prima ședință de for statutar a PSD Dâmbovița, iar dacă vor fi aprobate, dacă vor fi considerate benefice și dacă avem și acceptul de la centru să începem le și punem în practică.”, a declarat Plumb.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro