Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

ALEGERI 2016: Primarul PSD al comunei Aninoasa, Constatin Maricescu, va candida independent

Constantin Maricescu, primarul PSD al comunei Aninoasa, a demisionat din partid şi va candida independent. Maricescu nu rupe însă relaţiile cu partidul, fiind susţinut de acesta. În plus, PSD nu va nominaliza un alt candidat pentru localitate.

„Am revenit la statutul de independent. Am avut şedinţă cu domnul preşedinte Ţuţuianu, a împărtăşit ideea. Este de acord. Candidez independent cu sprijinul partidului. PSD nu va pune candidat şi eu voi sprijini consiliul judeţean şi consiliul local”, a declarat Maricescu pentru Gazeta Dâmboviţei. 

Impulsul  independenţei, care din informaţiile noastre se va propaga în interiorul partidului, e dat de  criteriile de integritate care deşi nelegiferate ar putea pune probleme candidaţilor. Aşa ca pesediştii cu probleme vor alege calea independenţei la nivel declarativ. De exemplu, Maricescu are un dosar aflat pe rolul instanţei într-un caz de furt de ţevi, fiind acuzat de de sprijinirea unui grup infracţional organizat  şi complicitate la furt calificat.

„Pe de o parte nu vreau risc o invalidare, pe de altă parte e mai bine să fiu independent să colaborez cu toate partidele care sunt la guvernare. Primarul practic trebuie să facă administraţie, nu politică. Sincer nu ai timp şi de una şi de alta”, a mai spus Maricescu. 

În comună au fost împărțite, deja,  scrisori care anunță candidatura independentă a primarului.

12900208_1117707518253894_478994896_n

Distribuie:

4 thoughts on “ALEGERI 2016: Primarul PSD al comunei Aninoasa, Constatin Maricescu, va candida independent

  1. Domnule Maricescu, nu credeti ca ati furat destul? N-ar fi mai bine sa lasati locul unui intelectual mai tanar care este din Aninoasa, nu un parvenit ca dvs din zona Visina, Uliesti? Va puteti intoarce la locul de bastina ca mecanic auto, iar sambata mai luati un banut de la nunti unde va puteti ,,reproduce” ca gurist! Vedeti cum faceti cu dosarul penal in care sunteti implicat si pentru care ati stat la beci!

    1. Domnule Maricescu si eu am votat pentru a deveni primarul Comunei,de aceea va rog sa propulsa-ti un candidat mai tanar,care bineinteles sa nu fie ruda a dumnesvostra,Oamenii comunei asta isi doresc! Numai bine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media