ALEGERI 2016: Primarul din Malul cu Flori, comuna natală a președintelui Țuțuianu, părăseşte PSD!

Toma Procopie, primarul comunei Malu cu Flori nu va mai candida din partea PSD la alegerile din 6 iunie. Edilul va fi candidatul PNL la primăria localităţii. Malu cu Flori este comuna natală a preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, plecarea acestuia fiind o grea lovitură de imagine pentru social democraţi.


„Din cauza unor neînţelegeri am plecat. A vrut să îmi pună (nr. Adrian Ţuţuianu) nişte consilieri. I-am explicat că am luptat 4 ani cu ei şi că nu accept, pentru că doar m-au blocat în activitate. I-am spus că nu pot să accept nişte lucruri şi nici nu vreau.

Trebuie sa contezi pe niste oameni ca să mergi mai departe. Dorinţa mea e să merg mai departe cu PNL. Am făcut anunţul târziu pentru că totuşi am zis să merg cu domnul Ţuţuianu, că e din Malul cu Flori. Dar dânsul nu vrea să înţeleagă. Cum dânsul nu mă înţelege pe mine, nici eu nu îl înţeleg.

Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Miculescu. Am încredere în echipa PNL şi îmi voi depunde candidatura din partea acestui partid” a precizat Procopie.

Procopie fusese validat de PSD drept candidat al formațiunii la Malu cu Flori și anunțat pe lista cîștigătorilor siguri ai unui nou mandat din partea social democraților . Este primarul localității din  2008.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “ALEGERI 2016: Primarul din Malul cu Flori, comuna natală a președintelui Țuțuianu, părăseşte PSD!

 • 12 aprilie 2016 at 20:03
  Permalink

  De 2 ani lunar cer comunei Malu cu Flori sa faca o adresa catre o Banca pentru un bancomat ATM dar eu vorbesc dar oamenii din primarie dorm .Acum fac publicitate ,pentru ce interese ? .2500 locitori locuiesc ca in epoca primitiva .Padurile de 26 ani dispar zilnic industrial iar primariile zonale sunt complice .Cese mai doreste in acest sistem mafiot ?

  Reply
  • 31 mai 2016 at 13:19
   Permalink

   Ma simt nevoit sa iti raspund la cerintele pe care le ai tu. In sistemul bancar in ultimii ani au avut loc reduceri substantiale de personal si de unitati bancare. Eu zic sa faci tu personal o cerere la o banca, poate cine stie. Dar pentru 2500 de locuitori nu o sa miste vreo banca un deget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca