Alegeri 2016: Ciprian Prisăcaru îl provoacă pe Cristi Stan la o dezbatere electorală 1 la 1

Distribuie:

Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgoviște, l-a provocat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pe candidatul PSD la Primărie, Cristian Stan, la o dezbatere electorală 1, la 1.

 Data propusă este 26 mai, ora 18.00, iar locația Curtea Domnească Târgoviște.

Prisăcaru așteaptă un răspuns din partea lui Stan până Duminică, 22 mai, pentru ca echipele de campanie să aibă timp pentru a pregăti dezbaterea.

Vreau să-l provoc pe principalul meu contracandidat la un duel public pe subiecte care țin de administrarea municipiului Târgoviște. Aș vrea să facem o dezbatere unu, la unu pe problemele Târgoviștei și propun ca această dezbatere să aibă loc joi, 26 mai, la orele 18.00. Sigur, fiecare dintre noi poate veni cu echipa de candidați sau așa cum vor stabili cele două echipe de campanie. Propun ca dezbaterea să aibă un format bine stabilit, cu întrebări și răspunsuri de interes pentru târgovișteni. Să existe un cronometru pentru a putea împărți egal timpul între candidați și cred că într-o oră și 30 de minute maximum putem să dezbatem subiecte care țin de municipiul Târgoviște, să dezbatem față în față subiecte și nu să scriem pe fițuici și să ne lăudăm cu ce au făcut alții și să spunem că prețul asfaltului e mai mare decât prețul nisipului. Asta știm cu toții….Și nu-l invit să ne jucăm. Am văzut că are timp de joacă, în ciuda sloganului pe care l-a adoptat . Îl invit să discutăm despre Târgoviște, despre problemele Târgoviștei și să stăm față în față.

Mi-ar plăcea să o facem într-un loc important pentru Târgoviște. Poate chiar la Curtea Domnească, dar asta urmează să o stabilească cele două echipe de campanie. –Ciprian Prisăcaru

Candidatul PNL la Primăria Târgoviște vrea ca moderatorul dezbaterii electorale să fie un jurnalist dâmbovițean imparțial, agreat de ambele tabere.

Și bineînțeles că vreau ca la această confruntare să participe absolut toată mass media din Târgoviște, iar moderatorul acestei confruntări să fie agreat de ambele tabere, un jurnalist imparțial. Dacă considerăm că nu este niciunul aici pe plan local imparțial, deși eu vă spun cu toată sinceritatea că aș putea să dau și acum câteva nume, dar nu vreau să spun acum, însă am să propun câteva nume. Dacă nu găsim niciunul, nu este nicio problemă. Putem importa din capitală un jurnalist cunoscut de toată lumea. La o simplă gândire, aș putea chiar să spun Cosmin Cernat.-Ciprian Prisăcaru

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro