IȘJ Dâmbovița, Premiul de Excelență în Educație ,,Prof. MIHALACHE DRĂGHICEANU” pentru cadrele didactice și unitățile de învățământ cu performanțe deosebite

         Zilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița au continuat astăzi, 20 mai,  cu acordarea Premiul de Excelență în Educație ,,Prof. MIHALACHE DRĂGHICEANU” directorilor, cadrelor didactice și unităților de învățământ cu performanțe deosebite în activitate.

        Instituțiile de învățământ care au primit Diploma de Excelență în Educație sunt :

  • Grădinița ”Rază de Soare” Târgoviște;
  • Școala Gimnazială Vulcana Pandele,
  • Școala Gimnazială ”Coresi” Târgoviște;
  • Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște.

De asemenea, Sindicatul Liber din Învățământ Dâmbovița a acordat premii unor elevi cu rezultate foarte bune, copii de cadre didactice: Cobianu Adriana, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Constantin Cantacuzino” din Târgoviște și Stana Carmen Elena, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște.

Au fost momente de mare emoție, în care dascăli prestigioși și-au evocat începutul carierei în învățământ, și-au amintit clipe frumoase din experiențele lor didactice sau au retrăit cele mai tulburătoare secvențe legate de școală. Lăsând ”dâre de lumină” în destinele zecilor de generații de elevi, acești oameni minunați și-au închinat întreaga lor capacitate formării copiilor, dezvoltării învățământului și ridicării nivelului de cultură. Este motivul pentru care considerăm  că profesorii și școlile premiate sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat. Piatra de temelie care s-a pus prin acest eveniment va reprezenta premisa unei  tradiții a scolii dâmbovițene – celebrarea excelenței în educație.

P5194813

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro