Agenda electorală: Rovana Plumb, întâlnire cu producătorii. “Obiectivul PSD este înlăturarea dublelor standarde”

Rovana Plumb, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare și președinte PSD Dâmbovița s-a aflat, miercuri, 8 mai, în municipiul Ploiești. Programul întâlnirilor cu cetățenii a cuprins și discuții cu producătorii care-și desfac marfa în Halele municipiului, mulți dintre ei legumicultori din Bazinul Băleni – Lungulețu, din Dâmbovița.

“Datele statistice arată că dintre programele guvernamentale promovate de PSD și Ministerul Agriculturii, în ultimul timp, cel de tomate a fost cel mai bine primit de agricultorii dâmbovițeni. În acest caz, valoarea ajutorului de minimis este de 3000 de euro/beneficiar/an, iar sumele se plătesc într-o singură tranşă. Dintre cultivatorii de tomate din judeţul Dâmboviţa, care au aderat până acum la acest program, 70% sunt din Băleni, cel mai important bazin legumicol al judeţului.
PSD respectă munca agricultorilor!
PSD a acordat subvențiile la timp și chiar în avans pentru fermieri și a reabilitat rețeaua de irigații.
PSD a dezvoltat programul anti-grindină pentru a proteja culturile. În acest fel, în guvernarea PSD, fermierii români au șanse mai bune în competiția cu fermierii europeni, iar România redevine grânarul Europei, revenind pe locul 1 la producția de Porumb și Floarea Soarelui.
De aceea, obiectivul PSD pentru Parlamentul European este înlăturarea dublelor standarde, în special în privința alimentelor.
PSD a luat măsuri pentru ca românii să aibă pe masă hrană sănătoasă. Pentru ca produsele care ajung pe masa copiilor și bunicilor noștri să fie sănătoase. Iar România are capacitatea de a produce această hrană pentru că românii sunt oameni harnici.
PSD vrea ca România să fie tratată ca un partener egal în Uniunea Europeană, inclusiv în domeniul agricol. Asta înseamnă integrare deplină. România merită mai mult respect în Uniunea Europeană și are nevoie de patrioți în Parlamentul European care să îi apere interesele.” se arată pe pagina de facebook a PSD Dâmbovița.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro