Agenda electorală: Rovana Plumb – Guvernul a aprobat funcționarea Camerei de Comerț “Unirea”

Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița, candidatul aflat pe prima poziție pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, prezentă, duminică, 12 mai, în localitatea Tătărani, le-a adus oamenilor din zona Văii Dâmboviței o veste foarte bună, legată de posibilitățile viitoare de desfacere a produselor agricole:
Guvernul a aprobat funcționarea Camerei de Comerț “Unirea”. Prin această Cameră de Comerț, produsele românești, legumele și fructele care sunt specifice acestei zone vor fi prezente în hypermarketuri, supermarketuri și la export.. Să nu uităm de merele noastre de Voinești care trebuie să se regăsească în primul rând pe mesele românilor și în rafturile supermarketurilor”. a transmis Rovana Plumb.
Viitori europarlamentari PSD vor lupta pentru a elimina standardele duble la alimente în Uniunea Europeană, pentru a oferi tuturor românilor șansa de a găsi la raft produse de aceeași calitate precum cele din Vestul Uniunii Europene. Este necesară uniformizarea standardelor de calitate a produselor și serviciilor la nivelul Uniunii Europene și mai ales un tratament egal și corect al consumatorilor români pe piața europeană, astfel încât să eliminăm discriminarea în domeniul alimentar la nivelul UE. Primul pas în acest sens a fost făcut, Europarlamentarii PSD au votat deja o Directiva în acest sens la nivelul Parlamentului European. 
De aceea, pe 26 mai, vă așteptăm la vot pentru a trimite patrioți Parlamentul European! Votând pentru PSD, votați pentru România! PSD, Victorie!” a transmis PSD Dâmbovița pe pagina de facebook a organizației. 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro