Agenda electorală: Cătălin Olteanu, la prima acțiune publică alături de social democrați

Proaspăt înscris în PSD Dâmbovița, Cătălin Olteanu a fost prezent, astăzi, la Ziua Comunei Răzvad, alături de președintele organizației, Rovana Plumb. Cătălin Olteanu a fost purtător de cuvânt al ProRomânia Dâmbovița și era candidat pe lista partidului pentru europarlamentare. Acesta a renunțat la partidului lui Victor Ponta și la postura de candidat, pentru a se înscrie în PSD, declarând că nu se mai regăsește în modelul politic al ProRomânia.

Prezentă la eveniment, Rovana Plumb, candidatul PSD care deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, a transmis cetățenilor comune Răzvad:  Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o votând un tânăr pesedist care este acum primarul dumneavoastră. Un om care își iubește comuna, iubește oamenii, este plin de energie. În trei ani comuna dumneavoastră s-a dezvoltat datorită faptului că primarul coordonează o echipă de profesioniști, dar și datorită ajutorului pe care îl dați dumneavoastră. 
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru satul românesc. Sunteți oameni harnici și buni, cum suntem și noi. PSD Nu vă va dezamăgi! Am făcut multe lucruri bune pentru țară și vom mai face! 
În 2013, președintele PSD, Liviu Dragnea, pe vremea când era Ministrul Dezvoltării, a lansat Programul Național de Dezvoltare Locală. Astăzi, peste 16.000 de obiective sunt finanțate prin PNDL la nivel național. 276 sunt numai în Dâmbovița, cu o valoare de peste 700 de milioane de lei. Tot în Dâmbovița, au fost aduse aproximativ 2 miliarde de lei din fonduri europene. Totul pentru a dezvolta comunitățile, iar o dată cu această dezvoltare să creștem veniturile. Asta face PSD de doi ani de zile!
Pe 26 mai, vă aștept la vot. Nu uitați că PSD este cel mai mare partid din România, că PSD a dus România în NATO, în Uniunea Europeană și tot PSD va lupta pentru ca România să-și recapete demnitatea și să stea la masa deciziilor cu celelalte state europene, nu în anticameră.
Pe 26 mai, votați PSD! Votați pentru România!” 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro