Agenda electorală: ALDE Dâmbovița participă cu 250 de persoane la Marșul Demnității, la Brașov

  • ,,Noi ne-am fi dorit, și am făcut presiuni la conducerea centrală, ca acest marș al demnității să se desfășoare la Târgoviște, pentru că Târgoviștea reprezintă mai mult o zonă centrală pentru organizarea unui asemenea eveniment, a fost capitala Țării Românești și aș fi vrut ca după anul centenar să reînviem Târgoviștea dându-i un plus de valoare’’

ALDE Dâmbovița participă la Marșul Demnității, manifestare care va avea loc în ziua de duminică, 12 mai 2019, în orașul Brașov, cu aproximativ  250 de persoane! Organizatorii, respectiv partidul  Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) mizează pe o prezență foarte numeroasă, de peste 10.000 de oameni.  Marșul Demnității se vrea a fi un semnal de alarmă pe care îl trage ALDE, un apel la înțelegere în ceea ce privește clasa politică, la stabilitate și normalitate.

Marșul Demnității se va derula pe data de 12 mai, la Brașov, unde vor fi invitate toate județele, din partea de sud a țării și cele adiacente Brașovului. Vor fi prezenți, sperăm noi, 10.000 de oameni. De la Filiala Dâmbovița vor fi prezente 250 de persoane, avem deja contract încheiat pentru transportul cu autocare, iar cei care vor să aibă o libertate mai mare de a ajunge și a pleca de acolo vor veni cu mașinile personale. Este un tip de marș nu neapărat ca și demonstrație de forță, este un semnal de alarmă pe care îl trage ALDE pentru faptul că am făcut de multe ori apel la înțelegere în ceea ce privește clasa politică, la stabilitate, la normalitate și se pare că, chiar și prin acest referendum prin care președintele Iohannis îl organizează tocmai la aceeași dată cu europarlamentarele, nu se face altceva decât să se deturneze adevăratul scop al acestor alegeri europarlamentare, anume acela ca România să fie reprezentată de oameni serioși, oameni care să cinstească România în Parlamentul European. Noi ne-am fi dorit, și am făcut presiuni la conducerea centrală, ca acest marș al demnității să se desfășoare la Târgoviște, pentru că Târgoviștea reprezintă mai mult o zonă centrală pentru organizarea unui asemenea eveniment, a fost capitala Țării Românești și aș fi vrut ca după anul centenar să reînviem Târgoviștea dându-i un plus de valoare… Însă decizia a fost luată pentru Brașov, respect acest lucru și Filiala Dâmbovița se va conforma”, a declarat preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro