ACL acuză PSD de folosirea profesorilor în campania electorală, în vizitele lui Pricopie!

Comunicat de presă

         Alianța Creștin Liberală Dâmbovița condamnă folosirea cadrelor didactice în campania electorală a PSD. Directorii instituțiilor de învățământ dâmbovițene, dar și profesori vor fi aduși astăzi, cu microbuze școlare, la Casa de Cultură a orașului Găești, unde se vor întâlni cu ministrul Educației, Remus Pricopie. Oficialul nu le va povesti nici cum va rezolva criza manualelor pentru elevii din clasele primare, nici cum va îmbunătăți situația învățământului în România, ci îi va învăța cum să pună presiune pe dascăli, pentru a vota candidatul Victor Ponta.

Apreciem că vizitele ministeriale din ultima perioadă în județul Dâmbovița, care  nu au adus altceva decât tactici de campanie electorată, și nu investiții sau soluții pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor, amintesc de vremuri demult apuse și trebuie să înceteze, odată pierderea alegerilor de către candidatul PSD.

Este inadmisibil ca profesorii să fie forțați de către Luminița Preda, inspector școlar general, să participe la campania electorală a unui plagiator dovedit, în dispreț față de lege, de bun simț și de valorile autentice ale democrației.

 

 

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro