Scriitor dâmboviţean, premiat de Liga Scriitorilor Români. Vezi despre cine este vorba!

Premiile sunt acordate pentru cărţile apărute în anul 2011, fiind luate în considerare toate cărţile sosite de la autori, indiferent de organizaţia profesională din care fac parte. “M-a surprins acest premiu. Când scrii, nu o faci gândindu-te la un premiu. Dacă place cartea şi e bine primită, înseamnă că e un lucru realizat”, mărturiseşte George Ioniţă, scriitor originar din Titu. Îl puteţi citi pe internet, unde publică pe mai multe site-uri şi bloguri literare.
Premiile acordate anul acesta de Liga Scriitorilor constau în editarea unei viitoare cărţi gratuit, numai cu plata tipografiei.
Cartea „Rănită, umbra mea”, de George Ioniţă, se află printre câştigătoarele de anul acesta la secţiunea Poezie.

 

Read more

Se întrec în recitare

Mai mici sau mai mari, elevii dâmboviţeni au participat astăzi la festivalul concurs de poezie „În numele poetului, în numele poeziei”, organizat de Şcoala „Tudor Vladimirescu” Târgovişte, Palatul Copiilor Târgovişte şi Biblioteca Judeţeana „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa. „Ne dorim să stimulăm dorinţa elevilor de a descoperi poezia”, a explicat Carmen Vădan, directorul bibliotecii, instituţie unde astăzi elevii au recitat în faţa juriului alcătuit din profesori şi scriitori dâmboviţeni. Unii dintre participanţi au ales creaţii proprii, dar emoţiile au fost la fel de mari. Revenim cu informaţii privind câştigătorii ediţiei din anul acesta a festivalului.

Mai mici sau mai mari, elevii dâmboviţeni au participat astăzi la festivalul concurs de poezie „În numele poetului, în numele poeziei”, organizat de Şcoala „Tudor Vladimirescu” Târgovişte, Palatul Copiilor Târgovişte şi Biblioteca Judeţeana „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro