ortooxacell kiss2022.gif Flax

VIDEO și FOTO – Motocicliștii s-au strâns în memoria polițistului Marian Leață, la locul accidentului

Zeci de motocicliști au aprins, astăzi, lumânări la Găești, în locul în care în iunie era lovit de o mașină polițistul Marian Leață. Acesta era în timpul liber și conducea o motocicletă, când a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat. Leață avea 34 de ani.  Sute de găeșteni au donat în zilele de … Citește mai mult

Veniţi la expoziţie cu o jucărie sau o hăinuţă pentru copiii abandonaţi!

Dâmboviţenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la o expoziţie de fierart, semnată Adian Uta şi de fotografie – Daniel Grigorosoae. Este anunţată o adevărată serbare câmpenască, la care se alătură Anamaria Nicoara şi Walter Dionisie, care au încântat publicul târgoviştean şi cu alte ocazii, DJ Debi si Ştefan Valentin,  trupele C.O.D. şi  GOTHIC. În programul evenimentului este inclus şi un fire show al celor de la HIPNOSIS.
Întâlnirea are şi un scop umanitar. Cei care doresc să participe pot face o faptă bună, aducând jucării, dulciuri sau îmbrăcăminte pentru copiii din cămine, cei cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

Dâmboviţenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la o expoziţie de fierart, semnată Adian Uta şi de fotografie – Daniel Grigorosoae.