ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sindicatul nu va face nimic pentru directorii de şcoli demişi. SLI este reprezentat în instanţă de firma de avocatură a lui Ţuţuianu!

 

 57 de directori de şcoli au fost înlocuiţi în ultimele două săptămâni după ce conducerea inspectoratului a fost schimbată cu soţia liderului PSD, Costel Preda, Luminiţa Preda. Majoritatea sunt membrii de sindicat cu cotizaţia plătită la zi, adică 1% din venituri au mers la SLI Dâmboviţa.

Învăţământul dâmboviţean trece la social-democraţie! Zeci de directori, schimbaţi din funcţie

Zeci de unităţi de învăţământ dâmboviţene şi-au “înnoit” ieri garniturile de conducere, după ce săptămâna trecută însuşi vârful învăţământului dâmboviţean se primenea în sens social democrat, prin numirea la conducerea instituţiei a Luminiţei Preda, soţia consilierului PSD Costel Preda, actualmente interimar la conducerea Direcţiei Silvice. Un caz punctual este la Colegiului Naţional „Constantin Carabella” din … Citește mai mult

Prima epurare politică? Sorin Ion, schimbat astăzi de la conducerea educaţiei dâmboviţene, cu soţia unui lider PSD, Luminiţa Preda (video)

În această dimineaţă, în Colegiul Prefectural, prefectul Emilian Rusu, a dovedit o atitudine ostilă faţă de inspectorul general şcolar, Sorin Ion, concretizată câteva ore mai târziu în schimbarea acestuia de la cârma învăţământului dâmboviţean.