Enciclopedia oraşului Târgovişte poate fi citită pe internet

Cea de-a doua ediţie, revăzută şi adăugită, are 584 de pagini şi este pusă la dispoziţia cititorilor pe site-ul editurii Bibliotheca.
Apărută cu spijinul Primăriei Târgovişte, care a asigurat finanţarea, cartea se adresează publicului larg, nu numai specialiştilor. Este scrisă de un colectiv de autori, coordonat de jr. Gabriel Boriga şi prof. Honorius Moţoc. “Componenta principală a lucrării o reprezintă, pe lângă evocarea evenimentelor istorice care au marcat evoluţia Cetăţii în timp, biografiile personalităţilor oraşului participante sau iniţiatoare ale acestor evenimente. Abordarea, adesea pluridisciplinară, conferă Târgoviştei mileniului III, prin intermediul acestui adevărat tratat, dimensiune naţională şi internaţională”, scrie primarul Gabriel Boriga în argumentul volumului. Acesta se găseşte pe site-l editurii Bibliotheca, unde poate fi citit şi de unde se poate descărca în format pdf.

Cea de-a doua ediţie a volumului, revăzută şi adăugită, are 584 de pagini şi este pusă la dispoziţia cititorilor pe site-ul editurii Bibliotheca.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro