USR Dâmbovița, mesaj înainte de votul deputaților pe eliminarea pensiilor speciale

Distribuie:

USR Dâmbovița subliniază într-un mesaj postat pe pagina de facebook a organizației că partidul a fost consecvent în ceea ce privește intenția de a elimina pensiile speciale. Astăzi, Camera Deputaților se întrunește în ședință extraordinară pentru emilinare pensiilor speciale.

Parlamentarii se reunesc astăzi, în sesiune extraordinară, pentru a vota eliminarea pensiilor speciale. Rămâne de văzut dacă proiectul va trece având în vedere disputele din Parlament între PSD și PNL.

USR este singurul partid parlamentar care își dorește realmente eliminarea acestor privilegii. Toate celelalte partide au votat pentru introducerea pensiilor speciale în trecut.

Dovada consecvenței USR privind eliminare a pensiilor speciale este dată de cele două proiectele de lege depuse în septembrie 2017, respectiv octombrie 2017.

România nu trebuie să mai tolereze un sistem de pensii cu două viteze! Urmăriți, pe pagina USR, dezbaterile de astăzi, începând cu ora 14:00.” spune USR Dâmbovița, filială condusă de deputatul Dumitru Lupescu.

Numărul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9.359 persoane, în creştere cu 1,9% (plus 175 de persoane) faţă de perioada similară din 2018, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro