Ștefan (PSD) cere demisia Prefectului după ce doar localități conduse de liberali au primit bani pentru calamități

Distribuie:

Alocarea unei sume de 5,4 milioane de lei către 7 localități din Dâmbovița pentru pentru gestionarea situaților de urgență generate de fenomene hidrometeorologice periculoase este considerate incorectă de către liderii PSD Dâmbovița. Din cele 7 localități, 6 sunt cu primary PNL, iar una cu un primar care recent a parasite PSD și va candidat tot din partea liberalilor. Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, spune că social democrații nu au făcut astfel de distincții între localități, pe criteria politice, la acordarea proiectelor prin PNDL.

Guvernul PNL a alocat săptămâna trecută, printr-o Hotărâre de Guvern, pentru județul Dâmbovița, suma de 5.451.000 lei pentru unități administrativ teritoriale, pentru gestionarea situaților de urgență generate de fenomene hidrometeorologice periculoase. Vreau să vă spun astăzi ce localități au primit bani prin această Hotărâre de Guvern: Vârfuri, Uliești, Pucheni, Petrești, Moțăieni, Vlădeni, surpriza de săptămâna trecută- Costești Vale cu suma de 460.000 lei. Vreau să spun tuturor dâmbovițenilor și tuturor colegilor primari că doar aceste primării au fost incluse în Hotărârea de Guvern. Noi, cei din PSD, am demonstrat că nu am împărțit județul în galben și roșu și nu a existat niciodată în istoria Guvernului României să dăm bani doar la primăriile PSD. Guvernul PNL și liderii PNL Dâmbovița au sfidat dâmbovițenii, acesta este un afront asupra tuturor dâmbovițenilor și a acești bani ar trebui să-i împartă către comunitățile locale cu probleme și nu către primarii PNL. Trag un semnal de alarmă către toți dâmbovițenii, să fie atenți pe cine votează la alegerile locale. Vreau să vă aduc aminte că acum 4 ani, când au fost alocările prin PNDL, că noi cei din PSD, la vremea respectivă, am dat, prin Guvernul PSD; foarte mulți bani și am finanțat foarte multe proiecte în localități precum Băleni (22 milioane lei), Bezdead, orașele Titu și Găești, comuna Uliești, Petrești, Glodeni și exemplele pot continua… Sunt tare curios și eu, ca lider al PSD, dar și colegii mei, să vedem săptămâna viitoare Hotărârea de Guvern în care o să apară comuna Odobești.

În acest context, Ștefan îl consideră responsabil pe prefectul Aurelian Popa, căruia îi solicită demisia:

Încă o dată solicit demisia prefectului județului Dâmbovița, pentru că aceste solicitări de fonduri sunt plecate din Prefectura Dâmbovița. Solicit demisia Guvernului României, și spun acest lucru de la Târgoviște, pentru că este o sfidare la adresa dâmbovițenilor, este un atac asupra tuturor comunităților locale din județ”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro