Schimbare la vârful Poliției Locale Târgoviște

Distribuie:

Șeful Poliției Locale Târgoviște, Gheorghe Dinu, s-a pensionat. Existau de ceva vreme zvonuri legate de faptul că nu i se va mai prelungi mandatul la conducerea poliției. Poate de aceea, în spațiul virtual s-a poziționat de câteva săptămâni, agresiv, împotriva actualului primar Cristian Stan, pe care l-a “periat” ani buni.

Dinu nu lasă în urma sa o instituție prea iubită de târgovișteni, ci mai degrabă una hulită, mai ales din cauza faptului ca majoritatea acțiunilor se mutaseră în zona rutieră, unde ploua cu amenzi, și mai puțin în ceea ce privește siguranța cetățeanului. Și mandatului lui Dinu a fost plin de episoade reprobabile, relatate de presa locală.

Deocamdată, conducerea poliției va fi asigurată de adjunctul Bogdan Toma Voiculescu. Acesta este în instituție din 2017, atunci când a câștigat concursul organizat pentru postul de director adjunct executiv. Voiculescu este cumnatul fostului președinte CJD, Adrian Țuțuianu.

Surse din cadrul primăriei Târgoviște spun că pentru postul de conducere se va organiza un concurs în perioada următoare, după alegerile locale.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro