Radu Popa (PSD): “Ieșiți la vot pentru că există un pericol mai mare decât Covid-ul”

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița și candidat al organizației pentru Camera Deputaților a transmis, într-o conferință de presă a organizației, un mesaj în care îi îndeamnă pe dâmbovițeni să se prezinte la vot, respectând regulile pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Acesta consideră că măsurile impuse de actuala guvernare sunt umilitoare pentru mai multe categorii profesionale și sociale.

Vin astăzi cu un mesaj, este mesajul unor oameni disperați pe care i-am întâlnit în săptămânile acestea în județul Dâmbovița în mai multe localități, unor oameni care nu au, așa cum am eu, privilegiul să mă adresez aici și prin intermediul dumneavoastră tuturor dâmbovițenilor. Este strigătul de disperare al producătorilor din Dâmbovița, al fermierilor, al micilor întreprinzători din Dâmbovița, al proprietarilor de cafenele, de baruri, restaurante, al actorilor, al artiștilor, al muzicienilor, oameni care nu își mai găsesc locul în țara lor și care nu primesc de la actuala guvernare decât un strigăt de ură. Pentru cei care se simt străini în țara lor, pentru cei care cred că nimic nu mai contează, pentru cei umiliți de regulile imprecise ale guvernării PNL, pentru producătorii români umiliți de deciziile lui Orban și Arafat. Pentru producătorii de la Titu și Băleni, pentru cei de la Voinești și toată Valea Dâmboviței am un singur mesaj: nu vă pierdeți speranța, suntem mai puternici decât ei și asta ne ține împreună. Vă rog, pe 6 decembrie să faceți un efort, să luați toate măsurile de precauție, să vă puneți măștile de protecție, așa cum ne îndemână președintele liberalilor, ca să ieșiți la vot pentru că există un pericol mai mare decât Covid-ul, există pericolul să ne simțim străini în țara noastră. Guvernarea PNL-USR asta vrea să facem, să fim străini în țara noastră.

Luptăm pentru o cauză justă, luptăm pentru tradițiile noastre, pentru dreptul copiilor de a merge la școală, pentru drepturile fermierilor de a-și vinde produsele în piețe, pentru dreptul oamenilor de a merge la biserică, luptăm, de fapt, pentru România eternă.

Sunt convins că vom depăși acest moment, că vom râde de aceste zile triste, că vom dansa împreună cu prietenii noștri, dar pentru asta avem nevoie să facem un efort, pe 6 decembrie să ieșim la vot pentru că altfel riscăm ca următorii 4 ani să trăim în bezna PNL și USR. Am convingerea că împreună suntem cei mai puternici.” a precizat Radu Popa.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro