Noi destinații de shopping în Ploieşti Shopping City: Mega-store Noriel și Triumph

 

În weekendul 18-19 iunie, Ploiești Shopping City sărbătorește inaugurarea a două noi spații aparținând brandului de lenjerie Triumph și brandului de jucării Noriel.

Suntem încântaţi să le oferim vizitatorilor noștri o experiență de shopping diversificată. Prin deschiderea unor magazine importante pentru brandurile Noriel și Triumph în Ploieşti Shopping City, îmbogățim oferta pe care o punem la dispoziția clienților noștri și ne consolidăm atât segmentul de branduri de fashion, cât și pe cel de produse destinate celor mici. Avem convingerea că produsele oferite de cele două noi magazine vor fi pe gustul celor care ne trec pragul”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Magazinul Noriel, care va fi inaugurat sâmbătă, 18 iunie, este primul Mega-store al companiei din Ploiești și va avea o suprafață de 550 de metri pătrați, fiind plasat în Galeria Carrefour, vizavi de intrarea în hypermarket. În ziua inaugurării, începând cu ora 10:00, retailer-ul a pregătit o petrecere atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se vor putea bucura de sesiuni de face painting, se vor juca împreună cu personajele lor preferate Disney și vor primi baloane colorate. Cât despre cei mari, primii 50 de clienți care cumpără un produs Noriel vor primi un voucher în valoare de 50 lei.

„Am fost impresionați de entuziasmul pe care ploieștenii l-au arătat pentru jocurile și jucăriile puse la dispoziția lor de către Noriel, așa că deschiderea unui Mega-store în acest oraș a fost un pas firesc în dezvoltarea companiei noastre. În noul spațiu, mult mai extins decât cel al primului magazin Noriel din localitate, ploieștenii vor putea beneficia de oferta noastră completă, de la jucării interactive și articole de puericultură până la articole vestimentare pentru copii și jocuri educative”, a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel.

noriel

Magazinul Triumph, deschis în Galeria Carrefour, le va oferi clientelor centrului comercial o gamă largă de modele de lenjerie, ţinute de noapte, de casă şi costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendinţe de design. Evenimentul de inaugurare va fi marcat printr-un weekend de reduceri promoționale pentru clienți, aceștia beneficiind de 20% reducere la produsele selecționate.

“Suntem mândri să deschidem cel de-al doilea magazin într-un centru comercial care, din punctul nostru de vedere, reunește toate brandurile din Ploiești și este destinația de shopping aleasă de cei mai mulți dintre locuitori. Noul spațiu continuă trendul adoptat de noi odată cu deschiderea primului magazin și este un shop multibrand care, sub brandul Triumph, oferă o gamă variată de mărci de lenjerie intimă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aceștia se vor putea bucura începând cu data de 18 iunie de articole vestimentare marca Triumph, Sloggi, Vamp si Tia Conf la un bun raport calitate-preț”, a declarat Marcela Vizireanu, Director DonnaGold – Brand Triumph.

 triumf

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro