Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3660/3661
4-12-2021

Gazeta Dâmboviței te provoacă la CONCURS! Premii în valoare de 10 000 de euro!

Dragi cititori,

Redacția Gazeta Dâmboviței dorește să se implice activ în ceea ce politicienii numesc, fără a aplica, „campanie electorală curată”. În ultimii ani, Dâmbovița a ocupat, mai mereu, locul I pe țară la numărul de infracțiuni și nereguli electorale. Credem că e timpul, ca la aceste alegeri, să ieșim din acest top rușinos. Acest lucru nu se poate face, însă, fără implicarea și responsabilizarea tuturor factorilor, dar mai ales fără implicarea dumneavoastră. Începând de astăzi și până pe 2 mai, așteptăm pe adresa de email [email protected], părerile dumneavoastră despre cum vedeți desfășurându-se un concurs cu tema generală FII EUROPEAN! NU MAI TOLERA MITA ȘI INFLUENȚAREA VOTULUI!, adresat publicului larg. Așteptăm opiniile dumneavoastră despre lucrurile și faptele pe care ar trebui să le premiem pentru că ar influența în bine și ar aduce mai multă curățenie acestei campanii electorale.

Concursul se va desfășura atât pe parcursul acestei campanii, cât și în ziua votului, pe 25 mai, după un calendar pe care îl vom stabili după centralizarea propunerilor dumneavoastră. Gazeta Dâmboviței pune la bătaie premii în valoare de 10.000 de euro, constând în laptopuri și smartphone-uri.

Refuzați mita electorală și influențarea votului! Câștigați premii și o clasă politică mai curată!

Distribuie:

One thought on “Gazeta Dâmboviței te provoacă la CONCURS! Premii în valoare de 10 000 de euro!

  1. buna ziua
    parerea me este ca ar trebui sa nu se mai faca sondaje la ioesirea din sectiile de votare si ar trebuii sa lasam oamenii liberi sa voteze nu sub influenta anumitor premii si nici calendare pixuri plase si alte nimicuri care cu siguranta sint din banii nostri.
    Va multumesc

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media