Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Funcționarii Primăriei Pucioasa îi vor ajuta pe cei care nu știu să descarce Certificatul Verde Covid

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a anunțat că funcționarii primăriei îi vor ajuta pe cei care s-au vaccinat, dar nu știu sau nu au unde să descarce Certificatele Verzi Covid. Este vorba, în special de persoanele în vârstă nefamiliarizate cu tehnologia, dar și de alte persoane care au nevoie. Certificatele pot fi descărcate după 10 zile de la încheierea schemei de vaccinare.
„Așa cum știți, începând din data de 25 octombrie 2021, accesul în instituțiile publice este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinaării împotriva virusului Covid (care detin Certificat Verde Covid), sau persoanelor care prezinta un rezultat negativ al unui test RT-PCR sau Antigen.
Pentru a veni in sprijinul cetățenilor, in special a vârstnicilor, colegele mele de la Centrul de Informare si Consiliere pentru cetățeni (Registratura Primăriei), stau la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ajutor in descărcarea acestui Certificat Verde Covid, sprijinind absolut toți doritorii de pe raza orașului, pentru a le facilita accesul in toate instituțiile statului, nu numai in Primăria Pucioasa!”  a precizat Ana.
În  același timp, primarul a precizat că, în condițiile în care accesul în instituție se face doar în baza Certificatului de Vaccinare,  va acorda audiențe și persoanelor nevaccinate, dar în curtea primăriei.
„În același timp însă, cu toate că sunt un susținător convins al campaniei de vaccinare, dorința mea de a respecta dreptul fiecărui cetățean la dialog m-a făcut sa iau decizia ca, după ce termin audiențele cu persoanele ce dețin un astfel de certificat, să stau la dispoziție si persoanelor care nu sunt vaccinate, de aceasta dată în curtea Primăriei, pentru a nu încălca prevederile legale.
Acest lucru se întâmplă în fiecare zi de luni, astăzi fiind deja a doua săptămână cu astfel de întâlniri! Indiferent de condiții, rămânem aproape de oameni!” a mai spus Constantin Ana.
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media