Frații Tița au depus jurămintele de primari. Vor conduce două localități învecinate

Distribuie:

Bogdan și Vasile Tița au depus jurămintele și au intrat în exercitarea mandatelor de primari obținute în urma votului din 27 septembrie, în cele două comune vecine în care au candidat. Bogdan Tița este la al doilea mandat de primar al comunei Ulmi, limitrofă municipiului Târgoviște. Acesta a câștigat detașat alegerile atât pentru funcția de primar cu 82,31%, având și o majoritate confortabilă în Consiliul Local, deși a schimbat formațiunea politică sub sigla căreia câștigase primul mandat.

Deși e pentru a doua oară când depun acest jurământ, emoțiile sunt la fel de mari ! Urmează încă patru ani alături de dumneavoastră, patru ani în care o să continuăm împreună ce am început și patru ani în care voi face tot ce-mi stă în puteri pentru binele comunității noastre! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Încrederea pe care mi-ați oferit-o mă determină, mă motivează și mă responsabilizează și mai mult! Vă promit că nu vă voi dezamăgi și voi fi același om ca și până acum ! Așa să ne ajute Dumnezeu!” este primul mesaj din cel de-al doilea mandat  al primarului din Ulmi.

La ceremonia de investire au luat parte președintele ales al CJD, Corneliu Ștefan, parlamentarii PSD de Dâmbovița: Carmen Holban, Claudia Gilia, Titus Corlățean și vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa.

Fratele său, Vasile Tița, a intrat recent în politică, fiind ales primar al comunei învecinate, Lucieni. Vasile Tița trebuie să învețe politică din mers, cu un consiliu local cu una din cele mai bogate coloraturi din județ, format din 5 consilieri PSD, 3 PNL și câte unul de la Partidul Puterii Umaniste, PMP, ProRomânia.

Încărcat de speranță și determinare, am depus jurământul în calitate de primar ales al comunei Lucieni. Cu emoție, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere și vă asigur că voi depune tot efortul pentru a duce la îndeplinire tot ce am promis. Așa să ne ajute Dumnezeu!” a transmis Vasile Tița.

Acesta a avut parte de o surpriză din partea echipei de campanie cu care a câștigat fotoliul de primar. Pentru că nu au putut lua parte la ceremonie din cauza restricțiilor Covid-19, aceștia l-au așteptat la ieșirea din clădire, în aplauze.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro