Fără Florin Popescu, PMP Dâmbovița “s-a născut talent și moare speranță”!

PMP, partidul în blugi, trebuia să aibă la Dâmboviţa cea mai puternică organizaţie din ţară. O spunea chiar Elena Udrea, pe 21 februarie, la inuagurarea sediului partidului, avansând teoria că bazându-se pe Florin Popescu şi Gabriel Boriga, PMP Dâmboviţa va avea cel mai bun rezultat din ţară.

Pe aceeaşi trend, Adrian Rădulescu, preşedinte al formaţiunii dâmboviţene, îşi punea speranţă într-un scor cu două cifre la europarlamentare, bazându-se pe un număr de 22 de primari din judeţ care ar fi aderat la Fundaţia Mişcarea Populară şi ca atare ar fi sprijinit PMP la alegeri. 20% era scorul avansat cu doar câteva zile înainte de scandalul în care este implicat deputatul Florin Popescu, recunoscut, chiar dacă nu formal, ca adevăratul lider al Mişcării Populare la Dâmboviţa.

Nu este nici un secret că cei 20% erau procentul pe care spera formaţiunea să îl obţină pe spatele deputatului şi în urma bunelor relaţii pe care le-a cultivat cu o serie de edili locali, care la o adică nu i-ar fi întors spatele şi în nici un caz pe o activitate politică susţinută de o organizare în teritoriu. Dintre aceşti primari, o parte dau astăzi cu subsemnatul, şi ei, pe la instituţiile statului, explicând cum, de ce şi de la cine au împărţit pui, de Paşte, în 2012. Este foarte clar că situaţia lui Popescu şi plecarea sa din partid va greva asupra acestei speranţe a PMP, lucru recunoscut de preşedintele Rădulescu: “Organizaţia va fi afectată cel mai tare de retragerea lui Florin Popescu din aceste alegeri, dar la final se va alege grâul de neghină şi vom vedea cine este alături de partid.”, spunea acesta într-o conferinţă de presă.

Şi după cum stau lucrurile în PMP Dâmboviţa, unde organizaţiile sunt varză, organizarea la fel, aşa cum s-a văzut la deplasarea de la Bucureşti, când au rămas oamenii în faţa sediului pentru că nu au avut maşini, iar Florin Popescu, cel pentru care s-au alăturat mişcării majoritatea susţinătorilor, are alte priorităţi, cele 20% de procente prognozate sunt un vis frumos.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro