Daniel Blaga: ” USL trăiește!” Moțiunea, blocată pentru moment

Liderul USR PLUS Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga, acuză un blat PNL – PSD după ce moțiunea de cenzură a USR-PLUS și AUR a fost blocată pentru moment în Birourile Permanente ale Parlamentului. PNL a cerut o amânare de două săptămâni, fiind susținut de UDMR, însă la vot nu a fost cvorum, doar 9 parlamentari pronunțându-se pentru. PSD s-a retras din ședință. Ulterior și liberalii au plecat astfel încât nu s-a putut stabili calendarul moțiunii.

O nouă zi, un nou boicot. Al treilea. E greu să mai existe dubii că USL-ul trăiește. E greu să mai existe dubii că lui Florin Cîțu ar mai avea cum să-i P.S.D. români și de România.

Marcel Ciolacu a ieșit public în repetate rânduri, susținând că îți dorește demiterea premierului (încă) în funcție. Acțiunile lui demonstrează însă că are „dublă comandă” și că nu-și propune altceva decât să scoată din nou la rampă „vestitul” USL, „alianța antagonică”, pentru a folosi cuvintele președintelui Klaus Iohannis.

Toate aceste tergiversări și tot acest joc politic meschin nu fac însă decât să întețească o criză politică pe care țara noastră și românii nu o merită și care nu are cum să aducă nimic bun. România are nevoie de stabilitate în această perioadă. Și de un premier responsabil și onest. Florin Cîțu nu este însă din păcate un astfel de om.” a spus Blaga.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro