A fost lansată licitația pentru tronsonul Târgoviște – Sinaia (DN 71)

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat lansarea licitației  licitația pentru modernizarea Drumului Național 71, tronsonul Târgoviște – Sinaia. Conform ministrului tronsonul Târgoviște – Sinaia al DN 71 va parcurge aproape 60 de kilometri, pe întinerea sa urmând a fi reabilitate opt poduri și construite alte paisprezece. Vor fi construite de asemenea două pasaje și două parcări dedicate staționării, drumul urmând, firește, a fi modernizat la standardele europene pe care comunitatea le dorește și le merită.
Nu vorbim însă despre un proiect care să fie „tărăgănat” la nesfârșit pentru că acesta are clauze și termene cât se poate de clare: maximum 12 luni pentru proiectare și maximum 24 de luni pentru execuție. Așadar, dâmbovițenii se vor putea bucura încă din acest ciclu electoral de un drum pe care îl așteptau cu nerăbdare de prea mult timp.
O altă veste bună e că drumul expres Târgoviște – București, un alt proiect extrem de important pentru Dâmbovița, urmează să-și afle câștigătorul licitației, prin intermediul CNAIR, în anii următori acesta urmând a deveni acea alternativă de mare viteză și siguranță pentru DN71. Practic, două drumuri la standarde înalte și o garanție a economiei de timp și a unui grad de confort mult mai ridicat decât până acum.
Ministrul Drulă, alături de echipa sa, demonstrează că profesionalismul învinge lozincile de partid și implicit „gurile rele” care dădeau fie fără șanse, fie fără miză aceste proiecte anunțate de către mine și colegii mei încă de la începutul anului. Am în continuare astfel toată încrederea în această echipă și știu că Dâmbovița, în această formulă, are extrem de multe de câștigat. La toate capitolele. Continuăm!” a declarat după anunțul ministrului, senatorul USR PLUS, Dragoș Popescu.
Am fost indignat de fiecare dată când adversarii politici criticau dur şi fără explicaţii că batem pasul pe loc şi DN 71, precum şi noul drum de mare viteză dinspre Capitală spre Târgovişte ar fi doar poveşti. Ei bine, nu e aşa, iar faptele arată că vorbele dumnealor sunt goale, iar cei din Ministerul Transporturilor avansează cu proiectele ce vizează judeţul nostru.” a spus  deputatul Dan Blaga, președintele USR PLUS Dâmbovița.
În ceea ce privește drumul expres, București și Târgoviște, alternativa la DN71  CNAIR va desemna câștigătorul licitației pentru proiectare în această săptămână. Șapte firme au depus oferte pentru acest proiect.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro