DÂMBOVIŢA: Doi oameni de afaceri, reţinuţi pentru evaziune fiscală! Au prejudiciat statul cu 160.000 de euro

Poliţiştii au reținut doi administratori ai unor societăți comerciale, bănuiți că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 160.000 de euro, prin evaziune fiscală cu lucrări de construcţii.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovița au reținut ieri,  pentru 24 de ore, doi bărbați, de 48 și 56 de ani, ambii din Potlogi, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi, în perioada ianuarie – septembrie 2008, respectiv ianuarie 2008 – iunie 2010, în calitate de administratori ai unor firme, ar fi evidențiat în documentele contabile ale societăților, precum și în declarațiile fiscale, operațiuni comerciale fictive, respectiv achiziții de bunuri și prestări de servicii de la mai multe societăți comerciale din București, în vederea sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale către bugetul de stat.

Prejudiciul total cauzat este de 162.476 de euro, reprezentând T.V.A., impozit pe profit și obligații fiscale accesorii.

Astăzi, cei în cauză au fost prezentați instanței de judecată, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, a fost dispusă măsura asiguratorie a sechestrului asupra tuturor bunurilor mobile și imobile ale bănuiților, în valoare de aproximativ 15.300 de euro.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro