Covid-19: Prima reacție la Ordonanța 4 vine de la Pucioasa. “Este imposibil de implementat”

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, are prima reacție la prevederea cuprinsă în Ordonanță militară 4 referitoare la obligativitatea de a  monta dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările în blocuri și vor face dezinsecție în lifturi și spații comune. Acesta spune că este imposibil, având în vedere costurile la care se ridică această operațiune.
“Gata, au rozolvat baietii astia problema!
Una din solutiile pentru combaterea raspandirii Coronavirusului este prevazuta la articolul 6 din Ordonanta Militara nr 4 aparuta in aceasta seara!
Iar articolul 6 spune asa:
Punctul 1: “Autoritatile administratiei publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile blocurilor de locuinte situate pe raza unitatii administrativ teritoriale si vor dezinfecta periodic lifturile, casa scarilor si alte spatii comune.”
Punctul 2: “Masura se aplica incepand cu data de 31 martie 2020.”
Sa facem o socoteala rapida…
Un distribuitor de gel dezinfectant aproximativ 100 lei. Un litru de gel dezinfectant aproximativ 100 lei, daca ai norocul sa mai gasesti! Iar pentru o scara de bloc estimez un consum rezonabil de un litru pe saptamana, deci patru litri pe luna.
Recapitulam: 100 lei dispozitivul, 4×100 lei gelul (repet, daca il gasesti), deci 500 lei pentru prima luna, pentru o scara de bloc!!!
Continuam calculul: 500 lei pentru o scara, inmultim cu 140, numarul de scari de bloc si obtinem un rezultat pe masura tampeniei guvernantilor:
70.000 lei!!! Pentru prima luna!!!
Asa ca lansez o invitatie aici, catre toate organele de control abilitate:
Marti dimineata, va astept cu buletinul in mana, pentru a-mi primi sanctiunea, pentru ca este IMPOSIBIL sa implementez aceasta masura!
Prea multe lucruri nu mai imi raman de spus, probabil ca prin urmatoare Ordonanta o sa fim obligati sa montam dispozitive si la case, in intersectii si la trecerile de pietoni!!!
Dumnezeu cu mila!!!”

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro