APIA Dâmboviţa primeşte cererile pentru decontarea motorinei utilizată în agricultură

Distribuie:

Veşti bune pentru agricultorii dâmboviţeni! Cererile pentru ajutorul de stat prin rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul II / 2020 se pot depune în cursul acestei luni la APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa. Pentru lămurirea neclarităţilor în ceea ce priveşte solicitarea ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, fermierii pot să sune la APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa unde vor fi consiliaţi de funcţionarii responsabili cu această activitate.

 

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură şi a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru. Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate  şi copiile facturilor de achizitie”, a declarat directorul APIA Dâmboviţa, ec. Corina Gârleanu.

 

În judeţul Dâmboviţa, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, achiziţionată în trimestrul II al acestui an, 405 fermieri care au obţinut accord favorabil pentru finanţare.

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro