Chindia se chinuie la Voluntari și nu obține niciun punct. Misiunea devine și mai grea, dacă nu imposibilă

Distribuie:

Chindia nu a putut obține niciun punct, la capătul unui joc extenuant, imprecis, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. Ilfovenii au marcat în minutul 43, prin Ion Gheorghe, moment din care formația noastră a căutat cel puțin egalarea, chiar dacă nu am punctat din punct de vedere ofensiv, fără ocazii care să pună în pericol poarta lui Cojocaru. Simonovski închide meciul în minutul 69, spulberând orice șansă a târgoviștenilor de a obține măcar remiza, în condițiile în care evolua jocul.

Fără idei de joc, fără oameni de finalizare, probabil și din cauza unei presiuni imense care apasă pe umerii tuturor, Chindia se apropie tot mai mult de eșalonul din care a promovat, după 3 eșecuri consecutive…Rămânem pe locul 13, penultimul din grupa de retrogradare. Din păcate, Chindia s-a transformat în echipa care oferă puncte imense tuturor adversarelor din lupta pentru menținerea în Liga 1. Ne așteaptă meciul cu Hermannstadt, de la Ploiești, care ne mai poate oferi speranțe în cazul unei victorii.

Deși ne putem bucura de serviciile unui antrenor cu experiență, Emil Săndoi nu și-a putut aduce aportul azi, fără a putea fi incriminat, ținând cont de faptul că nici nu a apucat să se instaleze. Rămânem echipa care continuă să facă schimbări în prima repriză sau la pauză…cu un lot care pare într-o continuă schimbare, fără un ax de bază, care a asigurat o forță a echipei, fie și în liga secundă. Dincolo de explicații, idei, soluții, strategii, statistica spune totul. Performanța implică și investiție.

Chindia: Aioani / Martac, Benga, Pițian, Corbu / Neguț (Ivancic ’42), Rață, Bic, Șerban (Dumitrașcu ’46) / Dangubic, Berisha (L. Mihai ’68). Antrenor: Emil Săndoi

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro