ortooxacell kiss2022.gif Flax

Biroul Control Intern al IPJ Dâmbovița va cerceta dacă politiștii din Titu au ignorat plângeri împotriva militarului care și-a ucis iubita

Conducerea IPJ a anunțat ca va demara un control intern, după ce atât familia fetei ucise de militarul Florin Oprea, dar și fosta soție a acestuia au declarat că au fost făcute sesizări împotriva acestuia, la care polițiștii din oraș nu ar fi luat măsuri adecvate.

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a dispus efectuarea de verificari cu privire la aspectele sesizate in spatiul public. Verificarile sunt efectuate de politistii Biroului Control Intern. In cazul in care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse masuri in conformitate cu prevederile legale in vigoare.”  a anunțat IPJ.

Ieri, IPJ a negat că ar fi existat asemenea plângeri.

Referitor la informatiile aparute in spatiul public, facem
urmatoarele precizari: Tanara decedata nu a depus nicio plangere, nu a sesizat Politia prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de concubinul sau. In anul 2011, la Politia Orasului Titu a fost inregistrat un dosar penal pe numele celui in cauza, pt comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere. S au efectuat cercetari, partile s-au impacat. S a dispus neinceperea urmaririi penale. Activitatile de cercetare penala s au efectuat sub supravegherea si coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Racari.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media