ortooxacell kiss2022.gif Flax

VOLEI: CSM TÂRGOVIȘTE – AZERYOL BAKU se joacă mâine, la Sala Polivalentă

 Vicecampioana României la volei feminin, CSM Târgoviște, va întâlni mâine, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, puternica formație Azeryol Baku (Azerbadjan) în primul tur al Cupei CEV.

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi de reprezentanții Primăriei Târgoviște și conducerea echipei de volei, s-a vorbit despre participarea pentru prima dată după 19 ani a CSM Târgoviște într-o cupă europeană la volei şi despre miza acestui meci.

La conferință a participat și fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, care se pare că se implică voluntar în acest proiect.

Cred că este o mare onoare pentru noi ca şi echipă şi ca oraş să organizăm această competiţie împotriva echipei din Baku. ….Nu contează din punctul meu de vedere bugetul, nu contează jucătoarele care sunt pe hârtie. Contează pur şi simplu forma fizică în care te afli la momentul respectiv în teren şi dacă nu credem într-o victorie de ce ne mai prezentăm? Să facem act de prezenţă?”-Diana Calotă, căpitan CSM Târgovişte

Stefano Micoli, antrenorul echipei târgoviştene de volei a susţinut afirmaţiile căpitanului Diana Calotă, completând că cea mai importantă este dorinţa de victorie.

 Returul cu Azeryol Baku se va juca pe 11 noiembrie, la Baku.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media