Victorii pentru echipele dâmboviţene în liga III

Liga a III-a şi-a disputat marţi, cu începere de la ora 18:00, o nouă intermediară. Etapa a 27-a a adus câte 3 puncte pentru echipele dâmboviţene. ACS Urban Titu a câştigat la “masa verde” cu 3-0 meciul pe care trebuia să-l joace în deplasare împotriva echipei Argeşul Mihăileşti (retrasă din campionat). Primele 4 clasate în C3: ACS Buftea (45 pct.), Viitorul Domneşti (44), Chimia Brazi (43) şi ACS Urban Titu (42) au toate şansele la promovarea în Liga a II-a.
FCM Târgovişte a jucat împotriva echipei FC Cisnădie şi a câştigat cu scorul de 3-1.
Marcatori: A. Mihai (5), Leţu (43), Mândru (90) / Grecu (89)
În urma victoriei de astăzi, FCM Târgovişte ocupă locul 9 în seria C4, cu 36 de puncte, scăpând de grija retrogradării.

Liga a III-a şi-a disputat marţi, cu începere de la ora 18:00, o nouă intermediară. Etapa a 27-a a adus câte 3 puncte pentru echipele dâmboviţene.

ACS Urban Titu a câştigat la “masa verde” cu 3-0 meciul pe care trebuia să-l joace în deplasare împotriva echipei Argeşul Mihăileşti (retrasă din campionat). Primele 4 clasate în C3: ACS Buftea (45 pct.), Viitorul Domneşti (44), Chimia Brazi (43) şi ACS Urban Titu (42) au toate şansele la promovarea în Liga a II-a.
FCM Târgovişte a jucat împotriva echipei FC Cisnădie şi a câştigat cu scorul de 3-1.Marcatori: A. Mihai (5), Leţu (43), Mândru (90) / Grecu (89)În urma victoriei de astăzi, FCM Târgovişte ocupă locul 9 în seria C4, cu 36 de puncte, scăpând de grija retrogradării.

 

Etapa urmatoare, cu nr 28 , va avea loc vineri 18 mai, de la ora 18.00:

ACS Urban Titu – Dunărea Turris Turnu Măgurele (echipa retrasa din campionat)

FC Caracal – FCM Târgovişte

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro