Victorie categorică a lui Dinamo în fața Chindiei. Târgoviștenii rămân pe locul 12.

Chindia pierde meciul cu Dinamo și pleacă din “Groapă” fără niciun punct. Deși era egalitate la pauză, 1-1, târgoviștenii n-au mai putut ține de rezultat, primind încă trei goluri în repriza secundă. În minutul 32 Pițian a înscris în propria poartă, după ce a vrut să respingă la o centrare pe jos. Benga a marcat pentru Chindia în minutul 42, după o intervenție nereușită a defensivei dinamoviste, printr-o lovitură de cap.

În minutul 69 Dinamo a preluat conducerea, prin reușita lui Grigore, fiind echipa care controlează partida, practicând un joc ofensiv. Perovic înscrie și el din penalty și meciul se “închide” în minutul 82. Montini înscrie în ultimul minut de joc, la numai 3 minute de când a intrat pe teren, stabilind astfel scorul final, 4-1. Chindia e în cădere liberă…aspect pe care nu ne-am fi dorit să fim nevoiți să-l menționăm, și se pregătește de meciul de sâmbătă, cu Poli Iași, care se va juca “acasă”.

 

Chindia: Aioani / C. Dinu (Dudea ’73), Benga, Pițian, Neciu / Rață, Novac (Novac ’73), L. Mihai (Burlacu ’83), Yameogo / Bic, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

 

 

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro