ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu, la cea de-a zecea victorie

Urban Titu a ajuns ieri  după-amiază la cea de-a zecea victorie din campionat. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului divizionara C dâmboviţeană şi-a respectat blazonul şi a învins „lanterna roşie” a seriei, Astra 2 Giurgiu (1-0), la ea acasă. Pe un stadion de Liga I, Ivaşcu et comp. au obţinut o victorie importantă care îi va duce în mare parte să încheie stagiunea în primele şase locuri. Cu un nou cuplu de antrenori pe banca tehnică, Sabin Ciurea – Vasile „Grecu” Constantin, Urbanul şi-a asigurat, la Ploieşti, cele trei puncte în prima repriză. După ce ivorianul Sebai a arătat de ce face rar cunoştinţă cu prima echipă a Astrei, Titu a pus stăpânire pe minge şi a înclinat, spre finalul reprizei, terenul spre poarta adversă.

Pentru început Neguţ a avertizat gazdele că golul pluteşte în aer, după care a obţinut o lovitură de pedeapsă, transformată impecabil de Ivaşcu (34). Până la intrarea la vestiare, Urbanul a irosit în alte două rânduri majorarea scorului, când şutul lui Dicu a fost respins de lângă bară de Preda, iar lovitura de cap al lui Ştefănescu s-a scurs puţin peste transversală. În actul secund, Titu a beneficiat de alte şanse de a-şi trece un succes mai categoric în faţa adversarului, dar niciodată încercările de gol ale lui Neguţ, Ivaşcu, Rădescu şi Roman nu au mai vrut să intre în poarta lui Preda. Ca şi în prima repriză, Astra 2 a încercat în actul al doilea să lovească Titu prin atacantul Sebai, dar limitele jucătorului de culoare s-au evidenţiat încă o dată mai mult ca niciodată.

La capătul succesului cu a doua echipă a Astrei, jucătorii Urbanului au răzbunat cu vârf şi îndesat eşecul suferit, pe teren propriu, cu Concordia 2 Chiajna, dar în acelaşi timp au sărbătorit 1 Mai printr-o victorie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media