DE LA CITITORI: Economicul promovează arta

Marți, 28 aprilie, în cadrul Colegiului Economic “Ion Ghica” Târgovişte, s-a desfășurat activitatea “Necuvinte”. Aceasta a avut ca temă “Peisaje Transcendente”, iar invitatul de onoare a fost profesorul pictor Ion Mãrculescu.

La acest eveniment, au luat parte atât elevii colegiului, cât și cei ai şcolilor gimnaziale “Vasile Cârlova ” și “I. Al. Brătescu-Voinești” din Târgoviște. Doamnele bibliotecar Mihaela Alexandra Dumitra, Ana Zama și Magdalena Popa au inițiat această activitate. “M-am simțit foarte bine, deoarece a fost prezentată și apreciată arta însoțită de literatură. Finalul a fost frumos, deoarece a prezentat si arta muzicală”, a declarat unul dintre participanți.

Pentru început, au fost derulare prezentări Power Point pe tema activității. Elevii au avut parte și de un atelier sub îndrumarea invitatului special. Aceștia au realizat lucrări pe baza unor texte recitate. La final, participanții au avut parte si de un program muzical. Marinela Vãlu și Albert Nicolae au cântat în duet, trioul a fost susținut de Adhonis Nicolae Andrei Chideșa și Albert Nicolae, iar Rebeca Andrei a interpretat un solo.

Cea care a asigurat un mediu favorabil pentru desfășurarea activității a fost doamna administrator Georgiana Predescu, iar evenimentul a întrecut așteptările organizatorilor. Pentru elevi, atmosfera produsă le-a creat o stare de bine, relaxantă, unde au putut să-și dezvolte viziunea asupra artei.

necuvinte


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro