Urban Titu: antrenor nou, obiective noi

Ieri, Urban Titu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, noua bancă tehnică a echipei. Astfel, Adrian Neaga este antrenorul principal al grupării, în timp ce secund este Remus Bărbărie, un antrenor cu care a lucrat şi la Atletic Bradu, ultima echipă pe care antrenat-o.

Tehnicianul argeşean a semnat cu Urban Titu un contract valabil pe doi ani, iar obiectivele sale vor fi  formarea unei echipei competitive, în primul sezon, şi promovarea în Liga a 2-a, în al doilea sezon. Ca şi fostul antrenor al clubului, Nicu Croitoru, Neaga va pune mare accent pe jucătorii tineri, dar în acelaşi timp îşi propune şi aducerea a doi – trei jucători cu experienţă, precum este fostul său elev, Andrei Mărgăritescu.

conferinta 2

După ce a semnat înţelegerea contractuală cu Urban, Neaga a dezvăluit şi motivele care l-au determinat să aleagă gruparea de pe „Orăşenesc”: proiectul serios al clubului, construcţia unui stadion modern, discuţia avută cu Nicu Croitoru şi prietenia care îl leagă de viceprimarul oraşului, Vlad Oprea. „Am ales această echipă deoarece m-au convins proiectele serioase care se doresc aici. Prietenia pe care o am cu Vlad Oprea şi modernizarea bazei sportive au fost alte elemente care m-au făcut să aleg Titu. De asemenea, discuţia avută cu domnul Croitoru m-a împins să vin aici. Pe această cale, îi doresc şi dumnealui să aibă mult succes la Chindia. Am încredere că pot face lucruri frumoase la Urban”, a menţionat Rică Neaga.

Noul tehnician al Urbanului a decis ca reunirea lotului să aibă loc vineri, la propria bază sportivă, de la orele 10,30. Mai mult  de atât, cum stadionul „Orăşenesc” va suferi lucrări de modernizare, Titu va disputa meciurile din noul campionat la Hagioaica, o arenă care a fost omologată de diriguitorii FRF la sfârşitul săptămânii trecute.

Primele meciuri amicale pe care le va disputa Urban Titu în pauza competiţională vor avea loc pe 26 iulie şi 6 august, împotriva unor divizionare B, precum CSM Râmnicu Vâlcea şi FC Olt Slatina. În schimb, pe 16 iulie, gruparea din sudul judeţului va susţine primul joc oficial al sezonului, ce va conta pentru primul tur al Cupei României.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro