ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu a început în forță meciurile din retur

Urban Titu a început în forţă meciurile de pe teren „străin” din returul campionatului. Echipa antrenată de Cristian Bădoiu a intrat în posesia primelor puncte din acest an, după ce a trecut de FC Podari, cu scorul de 2-1. Împotriva unui adversar incomod, dâmboviţenii şi-au arătat rapid superioritatea, controlând ostilităţile din teren, în cea mai mare parte a jocului. Pe un gazon aproape impracticabil, jucătorii Urbanului au oferit o adevărată lecţie de fotbal, care le-a asigurat victoria încă din prima repriză.

Ivaşcu, nimicitor cu oltenii

Cu Andrei Ivaşcu în zi de graţie, echipa din Titu s-a dovedit necruţătoare cu penultima clasată, pe terenul din comuna Braloştiţa. Căpitanul Urbanului a reuşit de unul singur să îngenuncheze gruparea olteană, după ce şi-a trecut în cont o „dublă”, în prima parte a întâlnirii (12, 23). Ivaşcu a marcat cele două goluri, în urma unor lovituri libere, executate perfect în plasa porţii apărate de Mecea, din apropierea liniei de 16 metri. După „doppieta” mijlocaşului ofensiv, Urbanul şi-ar fi putut mări avantajul pe tabelă, dar Constantinescu nu a putut concretiza, din zona careului mic, centrarea de efect al lui Corbu, venită din partea dreaptă a terenului. În a doua repriză, Urbanul a pus accentul mai mult pe defensivă şi mai puţin pe fază ofensivă, pentru a putea fi conservat avantajul luat în primul mitan. După ce Constantinescu (55) şi Ivaşcu (70) au irosit alte două ocazii de gol, FC Podari are o tresărire de orgoliu la buturile lui Gheţu. Imediat, după ce Ştefănescu a respins genial de pe linia porţii şutul lui A. Mirescu, Dina a redus din handicap (78), printr-o lovitură de cap, din centrul careului.

Titu s-a apropiat la cinci lungimi de liderul CS Afumaţi

La capătul succesului cu oltenii, Urbanul a reuşit să-şi îndeplinească cu brio misiunea cu FC Podari. Mai mult de atât, prin cucerirea tuturor punctelor cu echipa lui Dragoş Bon, Titu a devenit o adevărată „sperietoare” pentru formaţiile din Oltenia, după ce a ajuns, în acest campionat, la a treia victorie în disputele cu acestea (de două ori cu FC Podari şi o dată cu CS Vişina Nouă). Pe de altă parte, în urma succesului înregistrat cu Podari, Urban a urcat pe locul 6 în clasamentul seriei C3 şi s-a apropiat la doar cinci lungimi de liderul CS Afumaţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media