Tragere la sorţi cu noroc pentru Alexandra Negru la Europenele de box

Norocul a lovit-o în plin pe Alexandra Negru, pugilistă a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Prezentă la Campionatul European de box pentru tineret şi junioare, sportiva dâmboviţeană şi-a asigurat cel puţin medalia de bronz, la întrecerea găzduită de Ungaria, chiar dacă nu a boxat în nici un meci în primele faze ale turneului! Cum, l-a categoria 70 de kilograme s-au înscris doar şase pugiliste, eleva lui Nicu Tamaş va susţine primul meci în semifinale, după ce a avut parte de o tragere la sorţi extrem de favorabilă.

Pentru urcarea în finala competiţiei, Alexandra va boxa, joi, împotriva unei pugiliste din Turcia.

Şansa a fost de partea sportivei noastre la aceste Europene. Alexandra a avut parte de o tragere la sorţi foarte bună, iar acest lucru o împins-o să obţină o medalie fără să muncească aproape deloc. Eu şi antrenorul lotului naţional sperăm ca ea să câştige meciul din semifinale pentru a accede în finală. Ar fi un lucru extraordinar ca ea să boxeze pentru medalia de aur la prima participare la Europene”, ne-a declarat Nicu Tamaş, antrenorul secţiei de box de la CSM Târgovişte.

Pe de altă parte, Tamaş a fost cel care a asigurat financiar deplasarea sportivei la turneul continental, după ce Federaţia Română de Box şi clubul târgoviştean nu i-au putut oferi pugilistei suma de 5 000 de lei. Alexandra Negru şi-a asigurat prezenţa la Campionatul European după ce s-a clasat pe primul loc la selecţia naţională pentru junioare de la Slatina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro