ortooxacell kiss2022.gif Flax

Totul pentru calificarea în 16-imile Cupei. Flacăra Moreni – CS Mioveni, duel de „foc” pe Cricov

Flacăra Moreni are şansa de a se afirma din nou în actuala ediţie a Cupei României. Astăzi, de la ora 16.30, pe teren propriu, gruparea de pe Cricov întâlneşte pe CS Mioveni, într-un joc ce contează pentru turul 5 al competiţiei KO. Meciul cu argeşenii reprezintă pentru morenari cea mai importantă partidă pe care o dispută în acest an şi prima în care va da piept cu o divizionară B. O eventuală victorie obţinută de elevii lui Gabriel Paraschiv împotriva formaţiei din Mioveni duce Flacăra să urce în 16-imile competiţiei, dar în acelaşi timp să înfrunte şi o reprezentantă a Ligii I.

 

Victorii pe linie pentru morenari în acest sezon

 

Pentru marele meci de la mijlocul acestei săptămâni, „Pară” ia antrenat pe „lupi” exemplar, fapt ce arată că Moreniul este pregătit să facă o nouă „victimă” în Cupă. În primele faze ale întrecerii, Flacăra a eliminat, pe rând, numai divizionare C: FCM Târgovişte (4-2 dp), Viitorul Domneşti (6-0), Concordia 2 Chiajna (1-0) şi SCM Piteşti (3-1). Înainte de duelul cu echipa lui Claudiu Niculescu, moralul morenarilor se afişează ca fiind unul ridicat şi datorită faptului că echipa a mers ceas în campionat, bifând numai puţin de cinci victorii consecutive. Un alt mare atuu al dâmboviţenilor în acest joc va fi susţinerea totală a publicului, unde se aşteaptă ca în tribunele stadionului de pe Cricov să ajungă peste 2 500 de spectatori.

CS Mioveni vizează promovarea în Liga I la finalul stagiunii

De partea cealaltă, CS Mioveni se prezintă la Moreni după o înfrângere suferită, în campionat, împotriva Chindiei Târgovişte (2-3). Ultimele informaţii venite din partea formaţiei care vizează promovarea în Liga I la finalul sezonului atestă că Niculescu va miza cu Flacăra pe o formulă de echipă care va cuprinde jucători ce nu au prins lotul de 18 în campionat. În stagiunea precedentă a Cupei, CS Mioveni a fost o echipă revelaţie după ce a ajuns în sferturile de finală, eliminând până la meciul cu CFR Cluj, pe Astra şi Dinamo. Pe de altă parte, disputa dintre Moreni şi Mioveni va reprezenta, de departe, şi un duel la nivelul băncilor tehnice, între Gabriel Paraschiv şi Claudiu Niculescu, doi foşti campioni ai României.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media