Târgovişte joacă tenis! Înscrie-te şi tu!

 

Pentru a participa la unul dintre cele 30 de turnee care vor avea loc în weekendul Romania joaca tenis! e nevoie de înscrierea prealabilă în comunitatea tuturor amatorilor de tenis: BCR Tenis Partener. Odată înscris, oricine poate intra pe tablourile de joc ale turneelor simultane din 12 si 13 mai şi va putea continua să joace, pe tot parcursul anului, în comunitatea iubitorilor acestui sport.

Orasele care vor găzdui turneele România joaca tenis! sunt Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cernavodă, Caracal, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Govora, Iaşi, Mangalia, Mediaş, Motru, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Târgovişte, Timişoara, Tulcea şi Chişinău. Lecţii gratuite de tenis vor fi oferite în oraşele: Bucureşti, Brasov, Cluj- Napoca, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş.

 

Oricine poate face parte din România joaca tenis!, alăturându-se evenimentului pe www.romaniajoacatenis.ro.ro sau pe http://www.facebook.com/RomaniaJoacaTenis

 

România joaca tenis! este un proiect MPG derulat în cadrul campaniei „Mişcarea de sănătate”.  Susţinuta editorial de postul public de radio, „Mişcarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung iniţiata de un post de radio care urmăreşte să-i indemne pe ascultatori la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro