Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Târgovișteanca Petruța Iugulescu va arbitra în finala Champions League feminin!

 

Petruța Iugulescu a fost delegată de UEFA să facă parte din brigada de arbitri care vor oficia finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olimpique Lyon și Barcelona, programată pe 18 mai, la Budapesta. Colegele sale vor fi Anastasia Pustovoitova și Ekaterina Kurochkina, ambele din Rusia.

Petruța Iugulescu va fi prezentă și la Campionatul Mondial de fotbal feminin din Franța, din perioada 7 iunie – 7 iulie, iar orașele gazdă vor fi Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes și Valenciennes.

Petruța a mai arbitrat la un meci din sferturile Ligii Campionilor, dintre Barcelona și LSK Kvinner, disputat pe 20 martie, anul acesta. Pe lângă alți arbitri români care reprezintă România în competiții de cel mai înalt nivel, Petruța ne face să fim mândri de ea, ca români și mai ales ca târgovișteni! Mult succes!

În viața de zi cu zi, Petruța este profesoară de limba română la un liceu cu prestigiu din Târgoviște, iar în puținul timp liber dezvoltă o pasiune inedită, care constă în confecționarea iilor tradiționale românești, prin procesul folosit încă din strămoși!

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media