Şi-a luat revanşa cu ilfovenii! Chindia, peste Baloteşti în penultimul test de verificare

Chindia Târgovişte a încheiat în forţă amicalul cu CS Baloteşti, susţinut astăzi pe „Eugen Popescu”. Gruparea dâmboviţeană a arătat că este echipa mai bună din teren, iar la final şi-a asigurat victoria cu scorul de 2-0. În disputa cu ilfovenii, târgoviştenii au marcat câte un gol pe repriză, iar Nicu Croitoru a aruncat în luptă formula de echipă pe care va miza în cea mai mare parte în noul campionat. Echipa dâmboviţeană a semnat prima reuşită prin Neagoe (32), după o fază spectaculoasă, în care mingea a urmat traseul Vătavu – Cherchez – autorul golului. Al doilea gol al Chindiei a picat pe final de joc, când Ispas a trimis pe lângă portarul advers, după ce a scăpat singur cu acesta (85). Pe durata întâlnirii, târgoviştenii au avut şansa de a ridica scorul la unul de neprezentare, dar Vătavu, Cherchez şi Popa au ratat de fiecare dată ţinta. Mâine, de la ora 18.00, tot pe teren propriu, Chindia va susţine ultimul test de verificare, în compania lui Juvenrus Bucureşti. Sâmbăta trecută, dâmboviţenii au cedat în faţa lui Dinamo Bucureşti (1-4), la fel cu a făcu-o şi în partida tur cu Baloteşti (0-2). În disputele cu Viitorul Domneşti şi Juventus Bucureşti, târgoviştenii au bifat o victorie (2-1) şi o remiză (1-1). Chindia va debuta în noul campionat al Ligii a 2-a la sfârşitul săptămânii viitoare.

Chindia Târgovişte – CS Baloteşti                2-0 (1-0)

Marcatori: Neagoe (32), Ispas (84).

Chindia: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, L. Mihai, Honciu, Neagoe – Cherchez, Popa. Au mai jucat: Meilă – B. Dinu, Pencea, Neguţ, Grigore, Nisipeanu, Roşciugă. Antrenor: Nicu Croitoru.

Baloteşti: Iordan – Darie, Răuţă,  Flămânzeanu, Filip, Dedu, Sandu, L. Ion, Pătraşcu, Păduraru, Bâtfoi. Au mai jucat: Fulga – Marciuc, Mirescu, Roland, Badea, Paraschiv, Niculae. Antrenor: Cornel Nica.

Ionuţ Parghel


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro