Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Să fii lângă echipă la bine, dar mai ales la greu! Spre zile mai bune, Chindia!

Chindia a pierdut la limită, la Cluj, cu campioana ultimilor ani, CFR, având acumulat un singur punct în cele trei meciuri disputate în această nouă ediție de campionat.

Deși mulți contestă evoluția echipei târgoviștene, ar trebui să se țină cont de adversarii cu care s-a confruntat și de aspectele fiecărui joc.

Rapid chiar dacă e o echipă nou promovată, are un lot destul de valoros, meciul fiind unul echlibrat, cu mai multă șansă pentru bucureșteni, care au fost împinși serios din spate de cei peste 15.000 de fani! Să observăm că băieții lui Mihai Iosif au 2 victorii și o remiză în aceste 3 etape.

Sepsi este o echipă cu un lot foarte bun, omogen, care a arătat calitate în ediția anterioară de campionat, începând cu brio în prima etapă, 2-0 cu Academica. Deși au condus pe tabelă, Cristi Cherchez a egalat pe final, aducând și singurul punct din clasament până în acest moment.

CFR Cluj este probabil cea mai puternică echipă în acest moment, continuând să-și arate calibrul ca în ultimii ani. Pe lângă lot și banca tehnică este una foarte experimentată, Marius Șumudică alegând să antreneze în România după o lungă aventură prin Arabia Saudită și Turcia!

E foarte greu ca o echipă care a suferit schimbări în garnitura primilor 11 să poată evolua la același nivel ca sezonul trecut, unde a fost considerată revelația campionatului, cu un joc dinamic, agresiv, ofensiv, plăcut ochiului. Vor urma meciuri cu Dinamo (considerat acasă), în deplasare la Craiova 1948 și apoi din nou la Buzău, cu Academica. Să sperăm că relațiile de joc se vor întări și echipa va urca în clasament, acum ocupând penultimul loc.

În momentul în care lucrurile nu merg tocmai bine, reproșurile celor care se consideră susținători ai echipei nu fac decât să îngreuneze și mai mult situația. De aceea e primordial să fii lângă echipă la bine, dar mai ales la greu! Respect celor care au făcut eforturi să susțină de pe stadion echipa, chiar și în Dealul Feleacului din Cluj. Spre zile mai bune! Hai Chindia!

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media