Nocturnă funcțională la Târgoviște săptămâna viitoare! Lucrările avansează la noul Eugen Popescu

La Stadionul Eugen Popescu a început montarea proiectoarelor pe stâlpii de nocturnă, urmând ca aceștia să fie ridicați pe poziția finală la începutul săptămânii viitoare, conform declarațiilor făcute de Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște!

Structura tribunei metalice e aproape gata, în timp ce la tribuna veche, fosta tribună 1, se toarnă în continuare gradene, care vor ajunge până în zona fostului sector destinat publicului oaspete. Și săpăturile pentru rețelele de utilități se fac într-un ritm bun.

” Pentru a evita orice speculații, vreau să asigur toți iubitorii fotbalului că ne dorim, poate mai mult decât oricine, finalizarea proiectului!
Eu sunt primul care-și dorește ca echipa să joace cât mai repede pe gazonul local. Primăria Târgoviște susține necondiționat Chindia.
Vom rezolva și problema infrastructurii și vom intra pe un drum drept al performanței sportive.” – Daniel Cristian Stan

Chindia e aproape de un moment istoric, având în vedere că în vechea “potcoavă” de lângă Curtea Domnească nu a existat niciodată nocturnă. Evident, sunt multe de pus la punct ulterior, prin programe potrivite de marketing și mod de administrație corespunzător, la care suntem momentan deficitari. Dacă tindem să fim o echipă mare, avem nevoie de un mare upgrade!

O părere personală, suntem pe drumul cel bun! Felicitări tuturor celor care lucrează la acest proiect de care trebuie să fim mândri!

Hai Chindia!

Foto: Daniel Cristian Stan / Facebook

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro