Sigla Anului Tudor Vladimirescu, realizată de Vasile Lupașc, este disponibilă gratuit!

Scriitorul târgoviștean Vasile Lupașc, cunoscut pentru inițiativele sale care privesc popularizarea faptelor istorice, reprezentative pentru Târgoviște, dar și pentru întreaga țară, vine din nou cu o idee ce nu poate fi decât lăudată.

Având în vedere că anul 2021 a fost declarat, la nivel național, Anul Tudor Vladimirescu, Vasile Lupașc, împreună cu editura pe care o conduce au realizat sigla Anului Tudor Vladimirescu, siglă ce poate fi descărcată gratuit și folosită de oricine dorește.

”M-a bucurat enorm proiectul de lege adoptat de Plenul Camerei Deputaţilor privind instituirea anului 2021 – „Anul Tudor Vladimirescu” şi, totodată, declararea lui Tudor Vladimirescu drept erou al naţiunii române. Un asemenea proiect avea nevoie si de o sigla care sa unifice cumva toate evenimentele din țară. Ne-am gândit la ceva foarte simplu și reprezentativ, o siglă care să cuprindă atât un portret stilizat al lui Tudor Vladimirescu cât și un citat scurt, memorabil, din Proclamația de la Padeș. Din seara aceasta sigla poate fi descarcată în format vectorial și folosită de către oricine, instituții, organizații sau personae particulare de la www.editura-rhea.com”

De asemenea, scriitorul va lansa, de Ziua Copilului, pe 1 iunie, o carte de colorat dedicată tot anului Tudor Vladimirescu.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro