Mihai Țiplic, târgovișteanul care se deplasează săptămânal la București pentru antrenamentele de padbol

Mihai Țiplic este veteranul echipei naționale a României de Patbol, noua disciplină sportivă mai puțin cunoscută, care este de fapt o versiune upgradată a fotbal-tenisului! Cochetând de-a lungul timpului cu mai multe sporturi, Mihai s-a axat în ultima vreme, mai exact 5 ani, pe patbol, antrenându-se de zor lângă Arena Națională, pentru competiții naționale și internaționale.

Padbol a fost recunoscut oficial de către Ministerului Tineretului și Sportului ca și disciplină sportivă, care deja e inclusă în antrenamentele unor echipe de fotbal din România, cât și în cadrul altor academii.

În tot mai multe orașe se amenajează terenuri pentru acest sport, care au anumite dimensiuni și sunt împrejmuite cu pereți speciali, de sticlă.. În România s-a organizat prima Cupă Europeană din istoria padbolului, la Constanța, cât și Turneul European de Padbol din 2019.

Mihai are o condiție fizică de invidiat la cei 60 de ani ai săi, fiind un împătimit al sportului! Îi urăm succes în continuare și suntem mândri că ne reprezintă, fiind un sucevean stabilit în Târgoviște. Tot înainte!

Video: Patbol România

Foto: Elisabeta Gherghisan

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro